Adrian Paunescu Cu Tine - La 5 ani de la trecerea la cele veÈ™nice, Adrian Păunescu : „sunt un pod peste râu către tine mereu, pe nimic sprijinit, doar pe sufletul meu”.

Cu tine viata mea se lumineaza, cu tine hotarasc a obosi, cu tine urc astenic spre amiaza si ma sfarsesc in fiecare zi. 8 quotes from adrian păunescu: Te rog pe tine umbră. Cu tine viaţa mea se luminează, cu tine hotărăsc a obosi, cu tine urc astenic spre amiază şi mă sfârşesc în fiecare zi. Cu tine viaţa mea se luminează, cu tine hotărăsc a obosi, cu tine urc astenic spre amiază.

Si iarasi e rau si e bine. 49 best Mihai Eminescu images on Pinterest | Artists that
49 best Mihai Eminescu images on Pinterest | Artists that from i.pinimg.com
O semeni în sufletul meu,. Si iarasi e rau si e bine. 8 quotes from adrian păunescu: Cu tine viaţa mea se luminează, cu tine hotărăsc a obosi, cu tine urc astenic spre amiază şi mă sfârşesc în fiecare zi. Te rog pe tine umbră. Astăzi e păunescu, e melancolie, e ora când ne este dor. Eu umbra aceasta pe care. Si toate se afla pe drum.

Astăzi e păunescu, e melancolie, e ora când ne este dor.

8 quotes from adrian păunescu: O semeni în sufletul meu,. Cu tine viaţa mea se luminează, cu tine hotărăsc a obosi, cu tine urc astenic spre amiază. Si toate se afla pe drum. Te rog pe tine umbră. Cu tine viaţa mea se luminează, cu tine hotărăsc a obosi, cu tine urc astenic spre amiază şi mă sfârşesc în fiecare zi. Şi mă sfârşesc în fiecare zi. Mai miros a ţine, mai mirosi a mine, o să vină vremea să ne şteargă ea, încercare aspră, misiune grea. „sunt un pod peste râu către tine mereu, pe nimic sprijinit, doar pe sufletul meu". Si iarasi e rau si e bine. Eu umbra aceasta pe care. Cu tine viata mea se lumineaza, cu tine hotarasc a obosi, cu tine urc astenic spre amiaza si ma sfarsesc in fiecare zi. Astăzi e păunescu, e melancolie, e ora când ne este dor.

Te rog pe tine umbră. Eu umbra aceasta pe care. Astăzi e păunescu, e melancolie, e ora când ne este dor. 8 quotes from adrian păunescu: Şi mă sfârşesc în fiecare zi.

Mai miros a ţine, mai mirosi a mine, o să vină vremea să ne şteargă ea, încercare aspră, misiune grea. Lacrimi de roua
Lacrimi de roua from str1.crestin-ortodox.ro
Te rog pe tine umbră. O semeni în sufletul meu,. Cu tine viaţa mea se luminează, cu tine hotărăsc a obosi, cu tine urc astenic spre amiază şi mă sfârşesc în fiecare zi. Astăzi e păunescu, e melancolie, e ora când ne este dor. „sunt un pod peste râu către tine mereu, pe nimic sprijinit, doar pe sufletul meu". Si toate se afla pe drum. Eu umbra aceasta pe care. Cu tine viata mea se lumineaza, cu tine hotarasc a obosi, cu tine urc astenic spre amiaza si ma sfarsesc in fiecare zi.

Si toate se afla pe drum.

Mai miros a ţine, mai mirosi a mine, o să vină vremea să ne şteargă ea, încercare aspră, misiune grea. Eu umbra aceasta pe care. O semeni în sufletul meu,. Te rog pe tine umbră. Cu tine viaţa mea se luminează, cu tine hotărăsc a obosi, cu tine urc astenic spre amiază şi mă sfârşesc în fiecare zi. Cu tine viaţa mea se luminează, cu tine hotărăsc a obosi, cu tine urc astenic spre amiază. Şi mă sfârşesc în fiecare zi. 8 quotes from adrian păunescu: Cu tine viata mea se lumineaza, cu tine hotarasc a obosi, cu tine urc astenic spre amiaza si ma sfarsesc in fiecare zi. Astăzi e păunescu, e melancolie, e ora când ne este dor. Si toate se afla pe drum. Si iarasi e rau si e bine. „sunt un pod peste râu către tine mereu, pe nimic sprijinit, doar pe sufletul meu".

Cu tine viaţa mea se luminează, cu tine hotărăsc a obosi, cu tine urc astenic spre amiază şi mă sfârşesc în fiecare zi. Astăzi e păunescu, e melancolie, e ora când ne este dor. Cu tine viaţa mea se luminează, cu tine hotărăsc a obosi, cu tine urc astenic spre amiază. 8 quotes from adrian păunescu: Eu umbra aceasta pe care.

Astăzi e păunescu, e melancolie, e ora când ne este dor. Live Stream Online Puterea dragostei - Editia de vineri
Live Stream Online Puterea dragostei - Editia de vineri from cdn.knd.ro
Şi mă sfârşesc în fiecare zi. Cu tine viata mea se lumineaza, cu tine hotarasc a obosi, cu tine urc astenic spre amiaza si ma sfarsesc in fiecare zi. Cu tine viaţa mea se luminează, cu tine hotărăsc a obosi, cu tine urc astenic spre amiază. 8 quotes from adrian păunescu: Astăzi e păunescu, e melancolie, e ora când ne este dor. Si iarasi e rau si e bine. Si toate se afla pe drum. Eu umbra aceasta pe care.

Şi mă sfârşesc în fiecare zi.

„sunt un pod peste râu către tine mereu, pe nimic sprijinit, doar pe sufletul meu". Cu tine viaţa mea se luminează, cu tine hotărăsc a obosi, cu tine urc astenic spre amiază. Cu tine viaţa mea se luminează, cu tine hotărăsc a obosi, cu tine urc astenic spre amiază şi mă sfârşesc în fiecare zi. Astăzi e păunescu, e melancolie, e ora când ne este dor. Si toate se afla pe drum. Te rog pe tine umbră. Şi mă sfârşesc în fiecare zi. O semeni în sufletul meu,. 8 quotes from adrian păunescu: Mai miros a ţine, mai mirosi a mine, o să vină vremea să ne şteargă ea, încercare aspră, misiune grea. Si iarasi e rau si e bine. Eu umbra aceasta pe care. Cu tine viata mea se lumineaza, cu tine hotarasc a obosi, cu tine urc astenic spre amiaza si ma sfarsesc in fiecare zi.

Adrian Paunescu Cu Tine - La 5 ani de la trecerea la cele veÈ™nice, Adrian Păunescu : „sunt un pod peste râu către tine mereu, pe nimic sprijinit, doar pe sufletul meu".. Astăzi e păunescu, e melancolie, e ora când ne este dor. O semeni în sufletul meu,. Cu tine viaţa mea se luminează, cu tine hotărăsc a obosi, cu tine urc astenic spre amiază. Si iarasi e rau si e bine. Cu tine viaţa mea se luminează, cu tine hotărăsc a obosi, cu tine urc astenic spre amiază şi mă sfârşesc în fiecare zi.

Mai miros a ţine, mai mirosi a mine, o să vină vremea să ne şteargă ea, încercare aspră, misiune grea adrian paunescu. O semeni în sufletul meu,.